Vejen til vækst starter her

SMV:Vækstpilotordningen repræsenterer en enestående mulighed for at navigere gennem nødvendige omstillingsprocesser med tilskud fra staten. Ved at tilbyde et løntilskud på 50% op til 15.000 kr. pr. måned i en periode på op til 6 måneder, sætter denne ordning små og mellemstore virksomheder i stand til at ansætte en vækstpilot, for at bringe nye kompetencer og perspektiver ind i virksomheden. Dette tiltag understøtter virksomheder i at tackle udfordringer og udnytte nye muligheder inden for områder som projektledelse, produkt- og konceptudvikling, procesoptimering, digitalisering, HR, salg, bæredygtighed og eksport. Tilskuddet udbydes via Virksomhedsprogrammet. I kan læse mere om det her:

Hvad er en vækstpilot?

En vækstpilot er en nyansat, der kan tilføre små og mellemstore virksomheder væsentlige kompetencer indenfor områder som projektledelse, produkt- og konceptudvikling, procesoptimering, digitalisering, HR, salg, bæredygtighed, og eksport. Denne rolle er specielt designet til at støtte virksomheder gennem vigtige omstillingsprocesser ved at indføre ny viden og færdigheder, som er nødvendige for at navigere i udfordringer og udnytte nye muligheder.

Kickstart Væksten: Din Guide til at Integrere en Vækstpilot i Virksomheden

Højvig Group er her for at hjælpe jer igennem hele processen med at udnytte SMV:Vækstpilotordningen. Vores tilgang sikrer, at I får mest muligt ud af denne mulighed.

Vurdering af Behov: Vi starter med en grundig analyse af jeres virksomhedsstruktur, markedssituation og interne processer for at identificere de specifikke områder, hvor indsættelsen af en vækstpilot vil være mest gavnlig.

Udarbejdelse af Ansøgning: Med Højvig Groups ekspertise, hjælper vi jer med at formulere en ansøgning, der klart og præcist kommunikerer jeres behov for en vækstpilot. Vi vil sætte fokus på, hvordan en vækstpilot kan bidrage til jeres virksomheds udvikling og vækst, ved at fremhæve de specifikke områder, hvor deres kompetencer vil være mest værdifulde.

Tag Skridtet Mod Transformation:
Start Rejsen med Højvig Group

Ved at benytte jer af Højvig Groups ekspertise, sikrer I, at processen fra behovsanalyse til ansøgning håndteres professionelt og effektivt, hvilket øger jeres chancer for succes med SMV:Vækstpilotordningen. Lad os hjælpe jer med at navigere denne mulighed, så I kan fokusere på jeres kerneforretning, mens vi sørger for de administrative detaljer. Kontakt Højvig Group i dag, og lad os sammen tage det første skridt mod at realisere jeres virksomheds potentiale med en vækstpilot.

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation