Woocoomerce webshop

Vi designer kreative webshops med fokus på konvertering

Vi designer og udvikler en pixel-perfekt WooCommerce webshop, der er skræddersyet til jeres målgruppe, og som forvandler de besøgende til betalende kunder i jeres forretning. Vores fokus er på, at funktionalitet og brugervenlighed skal gå hånd i hånd og på den måde sikre den bedste oplevelse for jeres kunder.
Få en skræddersyet WooCommerce webshop

Jeres Woocoomerce
webshop ekspert

Som WooCommerce-udvikler designer vi jeres nye webshop i WooCommerce. Systemet bygger på kernen af WordPress, som er et Content Mangement System (CMS), der kan skræddersyes 100% til jeres visuelle identitet og målgruppe. I får derfor et Open Source-system, hvor vi har optimale forhold til udvikling, og I ejer samtidig løsningen 100%.

Vi skaber troværdighed
for jeres kunder

Når vi blot ser på webhandelen i Danmark, handler det om skabe tillid for jeres kunder, for derefter at kunne konvertere dem til betalende kunder. Desværre ser man en stigende tendens til, at der kommer flere og flere svindlere online. Derfor har vi et stort fokus på, at jeres webshop skal signalere tryghed og ikke mindst sikkerhed, så jeres besøgende føler sig trygge ved at købe et produkt hos jer.

Der findes en lang række virkemidler og kriterier for at skabe tryghed og signalere den rette sikkerhed. Vi hjælper jer med at overholde den gældende lovgivning for god webhandel og designer en webshop, der får handelslysten frem i jeres besøgende på webshoppen.

SEO-forberedt
Woocoomercewebshop

Vi leverer altid en ny WooCommerce webshop, som er SEO-forberedt Men det kræver jeres tålmodighed. Google tager desværre ikke uden videre og placerer jeres webshop øverst i deres SERP (Søgeordsresultaterne), i det sekund jeres nye webshop kommer online. Google indekserer jeres webshoppen løbende, og over tid vil man begynde at se resultater af ens arbejde. Men det tager tid.

Når vi overleverer en ny WooCommerce webshop til jer, er den som standard SEO-forberedt. Det sikrer vi ved at overholde en række tekniske krav, som Google kræver, hvilket spiller en altafgørende rolle i forhold til jeres fremtidige SEO-performance.

Vi tilbyder jer en stabil og
professionel hostingløsning

Når I vælger at få en ny hjemmeside med os som samarbejdspartner, får I samtidig en stabil og professionel hostingløsning med i jeres aftale. Vores hostingaftaler kan skræddersyes til nøjagtig jeres behov, og vi har som standard tre forskellige løsninger.

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation