Ny hjemmeside

Få en ny WordPress hjemmeside med øje for brugeroplevelse og konverteringsoptimering

Vi designer en pixel-perfekt hjemmeside, der forvandler jeres ønsker og drømme til digital virkelighed. Vores fokus er på at skabe en innovativ og brugervenlig hjemmeside, der er skræddersyet ned til mindste detalje og ikke mindst konverterer jeres besøgende til betalende kunder.

Få en ny hjemmeside, der står stærkt i den digitale verden

For at jeres brand kan stå stærkt i den digitale verden er første succeskriterie, at vi fastholder jeres besøgende og giver dem en digital oplevelse – udover det sædvanlige. Kan vi fastholde de besøgendes interesse for jeres brand, øger vi samtidig chancen for en konvertering. Derfor er det vigtigt, at vi designer og udvikler jeres WordPress hjemmeside, så den tilpasses til jeres ønskede målgruppe med afsæt i jeres virksomheds visuelle identitet og kommunikerer direkte til dem.
MOBILVENLIG NY HJEMMESIDE

Mobilvenligheden er i fokus, når vi designer en ny hjemmeside til jer

Et godt hjemmesidedesign formår at kommunikere informativt og vise relevant indhold til jeres besøgende, uanset brugerens valg af enhed. I gennemsnit kommer over 50% af besøgende fra en telefon eller tablet. Derfor er det vigtigt, at I som virksomhed, og vi som bureau, stiller krav til brugeroplevelsen på forskellige typer af enheder. Vi designer derfor altid en ny hjemmeside til jer med udgangspunkt i minimum fire forskellige skærmstørrelser. På den måde sikrer vi, at jeres besøgende får den bedst mulige oplevelse, uanset deres valg af enhed.

Vi leverer altid en ny hjemmeside, som er SEO-forberedt

Men det kræver jeres tålmodighed. Google tager desværre ikke uden videre og placerer jeres hjemmeside øverst i deres SERP (Søgeordsresultaterne), i det sekund jeres nye hjemmeside kommer online. Google indekserer jeres hjemmeside løbende, og over tid vil man begynde at se resultater af ens arbejde. Men det tager tid.

Når vi overleverer en ny hjemmeside til jer, er den som standard SEO-forberedt. Det sikrer vi ved at overholde en række tekniske krav, som Google kræver, hvilket spiller en altafgørende rolle i forhold til jeres fremtidige SEO-performance.

Vi tilbyder jer en stabil og
professionel hostingløsning

Når I vælger at få en ny hjemmeside med os som samarbejdspartner, får I samtidig en stabil og professionel hostingløsning med i jeres aftale. Vores hostingaftaler kan skræddersyes til nøjagtig jeres behov, og vi har som standard tre forskellige løsninger.

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation