Bliv klogere på hvordan du undgår greenwashing

Kompetenceudvikling indenfor grøn markedsføring og kommunikation

Mange virksomheder ønsker at benytte sig af grønne udsagn i deres markedsføring. Samtidig er tilsynet intensiveret på området og det kan være kringlet at bevæge sig ud i. Det er vigtigere end nogensinde at kende rammerne for, hvad man må og ikke må, når man benytter sig af grøn markedsføring.

Når du kommer med en grøn påstand, er det vigtigt, at den er baseret på faktiske handlinger og resultater. På vores workshop vil du få viden om regler, metoder og udviklingsværktøjer til grøn markedsføring og kommunikation. Du vil blive klogere på, hvordan du undgår at greenwashe.

Vil du øge dine kompetencer?

  • Hvad er greenwashing og hvordan undgår du det?
  • Undgår du at fortælle om dine grønne tiltag, da du er bange for at greenwashe?
  • Markedsføring af grønne tiltag i din virksomhed kan være svært. Hvad er den gode historie og hvordan markedsfører man sin virksomheds grønne tiltag uden at greenwashe.
  • Har du styr på markedsføringsloven og greenwashing? Vi hjælper dig og øger dine kompetencer således at du kan begå dig i markedsføringslovens paragraffer og undgår greenwashing.
  • Vi klæder dig godt på, så du kan navigere rundt i din grønne markedsføring og kommunikation og har styr på din dokumentation.
  • Lær at kommunikere grønt på den rigtige måde. Hvornår må du bruge påstande som klimavenlig, bæredygtig, etc.
  • Få en skræddersyet plan for netop jeres virksomhed. Hvordan kan I formidle jeres grønne omstilling uden risiko for greenwashing?
Når du har gennemført vores kursus i Grøn Markedsføring og Kommunikation, vil du have fået forbedret dine kompetencer og vil ikke holde dig tilbage, når du vil dele dine grønne tiltag på sociale medier, hjemmeside, etc.

Kursets opbygning

Opstartsmøde: Hvilke grønne tiltag har virksomheden taget og hvilke er der planer om i nærtstående fremtid.

Workshops: To workshops á 6 timers undervisning inddelt I følgende moduler:
Modul 1: Lovmæssige Aspekter i Forhold til Greenwashing
Gennemgang af relevante love og regulativer, der adresserer greenwashing, på både nationalt og internationalt plan. Fokus på hvordan virksomheder kan sikre sig at være i overensstemmelse med disse lovgivninger samt på udvikling af compliance-checklister og risikovurderingsværktøjer.
Modul 2: Den Gode Historie, Konkrete Eksempler
Undersøgelse af, hvordan virksomheder kommunikerer deres bæredygtighedsinitiativer ærligt og effektivt. Analyse af succesfulde og mislykkede eksempler på bæredygtighedskommunikation.
Modul 3: Konkrete Værktøjer
Præsentation af værktøjer og metoder til at identificere, monitorere og rapportere ægte bæredygtighedsindsatser og undgå greenwashing. Indsigt i hvordan bæredygtighedsvurderingsværktøjer og -standarder, såsom Life Cycle Assessment (LCA) og Global Reporting Initiative (GRI) bruges.
Modul 4: Handlingsplan
Forslag til strategi og videreudvikling for netop jeres virksomhed. I vil gå herfra med en konkret handlingsplan I kan arbejde videre med efter endt forløb. Den vil blandt andet indeholde en målsætning og en plan for hvordan I kan fremme jeres brand som en ansvarlig og miljøbevidst virksomhed uden risiko for greenwashing.

Start Rejsen med Højvig Group

Afsluttende møde: Afslutningen på jeres arbejde med greenwashing-emnet vil blive markeret med et møde, hvor vi vil sikre at de indsamlede erfaringer og opnåede resultater evalueres grundigt. Dette møde vil ikke kun give os en mulighed for at reflektere over, hvad der er opnået, men også for at identificere områder, der kan forbedres i fremtidige projekter.


Alle møder og workshops kan foregå på Højvig Group A/S’ kontor i Holbæk, via Teams eller i kursistens virksomhed (Kørsel faktureres separat jf. statens gældende takster).


Samlet pris: DKK 60.000 ekskl. moms

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation