WooCommerce webshop

Vi designer kreative webshops med fokus på konvertering

Vi designer og udvikler en pixel-perfekt WooCommerce webshop, der er skræddersyet til jeres målgruppe, og som forvandler de besøgende til betalende kunder i jeres forretning. Vores fokus er på at funktionalitet og brugervenlighed skal gå hånd i hånd og på den måde sikre den bedste oplevelse for jeres kunder.
Bliv kontaktet
Udvikling af WooCommerce webshop

Jeres WooCommerce webshop ekspert

Få en skræddersyet WooCommerce  webshop

Som WooCommerce udvikler designer og udvikler vi jeres nye webshop i WooCommerce. Systemet bygger på kernen af WordPress som er et Content Mangement System (CMS), der kan skræddersyes 100% til jeres visuelle identitet og målgruppe.  I får derfor et Open Source-system, hvor vi har optimale forhold til udvikling, og I ejer samtidig løsningen 100%.
Få en skræddersyet WooCommerce webshop

Vi skaber troværdighed for jeres kunder

Når vi blot ser på webhandelen i Danmark, handler det om skabe tillid for jeres kunder, for derefter at kunne konvertere dem til betalende kunder. Desværre ser man en stigende tendens til, at der kommer flere og flere svindlere online. Derfor har vi et stort fokus på, at jeres webshop skal signalere tryghed og ikke mindst sikkerhed, så jeres besøgende føler sig trygge ved at købe et produkt hos jer.

Der findes en lang række virkemidler og kriterier for at skabe tryghed og signalere den rette sikkerhed. Vi hjælper jer med at overholde den gældende lovgivning for god webhandel og designer en webshop, der får handelslysten frem i jeres besøgende på webshoppen.
Kontakt os

SEO-forberedt WooCommerce webshop

Vi leverer altid en ny WooCommerce webshop, som er SEO-forberedt

Men det kræver jeres tålmodighed. Google tager desværre ikke uden videre og placerer jeres webshop øverst i deres SERP (Søgeordsresultaterne), i det sekund jeres nye webshop kommer online. Google indekserer jeres webshoppen løbende, og over tid vil man begynde at se resultater af ens arbejde. Men det tager tid.

Når vi overleverer en ny WooCommerce webshop til jer, er den som standard SEO-forberedt. Det sikrer vi ved at overholde en række tekniske krav, som Google kræver, hvilket spiller en altafgørende rolle i forhold til jeres fremtidige SEO-performance.
Få en SEO forbedret WooCommerce Webshop

Hostingløsning | WooCommerce webshop

Vi tilbyder jer en stabil og professionel hostingløsning

Når I vælger at få en ny webshop med os som samarbejdspartner, får I samtidig en stabil og professionel hostingløsning med i jeres aftale. Vores hostingaftaler kan skræddersyes til nøjagtig jeres behov, og vi har som standard tre forskellige løsninger.
Læs mere om hosting
Sammen om digital vækst.
Kontakt
+45 70 27 43 00 
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstruphøj 6
4300 Holbæk

CVR 25642228
© 2024 Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | WooCommerce bureau | WordPress bureau