Om os

Et digitalt konsulenthus med fokus på digital vækst

Vi brænder for at udvikle og skabe digital vækst for ambitiøse virksomheder. Hos Højvig lægger vi vægt på den analytiske og strategiske tilgang, samt det gode tværfaglige samarbejde. Sammen med jer øger vi synligheden, skaber leads og skaber målbar digital vækst.
SÅDAN HJÆLPER VI JER

Vi rådgiver og hjælper jer
hele vejen hen mod målbar
digital vækst

Hos Højvig ved vi, at en digital målbar vækst afhænger af professionel rådgivning samt et tæt og godt samarbejde med jer som kunde. Det betyder, at vi ikke arbejder for – men med jer.

Skal vi sammen flytte jeres virksomhed digitalt? Kontakt os nedenfor og start jeres digitale vækstrejse med os ombord.

Hvem er Højvig?

Højvig blev stiftet i 2013 af Troels Højvig med visionen om, at hjælpe virksomheder med at realisere deres drømme, og at få dem til at tro på egne ideer. Siden 2013 har Højvig hjulpet mange ambitiøse virksomheder.

Visionen og ambitionen er uændret: vi vil rådgive og hjælpe ambitiøse virksomheder med digital vækst gennem en analytisk og strategisk tilgang. Med os ombord, får I en samarbejdspartner, der lægger vægt på det gode og tværfaglige samarbejde, der skal sikre, at vi ikke arbejder for – men med jer.

Vores motto er: Sammen om digital vækst.

Sammen med jer øger vi synligheden, skaber leads og skaber målbar digital vækst.

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation