VISUEL IDENTITET

Få en sammenhængende visuel identitet på tværs af alle medier

For os er det vigtigt, at en visuel identitet afspejler virksomhedens DNA og har en tydelig og unik genkendelighed uanset medie eller størrelse. I skal se jeres visuelle identitet som virksomhedens fundament. En stærk visuel identitet styrker jeres brand.
Bliv kontaktet
Research af visuel identitet

BLIV KLOGERE på Visuel identitet

Hvad er visuel identitet for en størrelse?

Jeres visuelle identitet beskrives bedst som virksomhedens ansigt udadtil. Det handler om at finde ind til jeres styrker i forhold til konkurrenterne samt virksomhedens personlighed, som visuelt skal præsenteres og adskille jer fra de andre på markedet.
Møde med kunde omkring ny visuel identitet

Gennemtænkt Visuel identitet

Få styr på det visuelle fundament

En gennemtænkt visuel – eller grafisk – identitet sætter rammerne for det samlede indtryk af jeres virksomhed. En konsistent fremtoning vækker tillid, og får jeres virksomhed til at fremstå seriøs. Det kan godt være, at det lyder banalt, men ikke desto mindre er det vigtigt for jeres tilstedeværelse på markedet.
Kontakt os

Ny visuel identitet eller arbejde med eksisterende?

Vi hjælper jer med at sætte form og farve på jeres visuelle identitet. Vi er med til at skabe virksomhedens kommunikative fundament helt fra bunden. Typisk designer vi logo og sætter ord på de visuelle retningslinjer, så I som virksomhed fra dag ét af fremstår med et udtryk, der afspejler jeres vision, services og produkter.

I andre tilfælde arbejder vi ud fra en eksisterende visuel identitet og designer alt fra visitkort til profilbrochure, med udgangspunkt i det ordnede visuelle udtryk.
Hjælp til grafisk opsætning
Sammen om digital vækst.
Kontakt
+45 70 27 43 00 
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstruphøj 6
4300 Holbæk

CVR 25642228
© 2023 Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | WooCommerce bureau | WordPress bureau