Webbureau

Vi er jeres specialiserede webbureau og skaber målbar digital vækst

Som webbureau brænder vi for at udvikle og skabe digital vækst for ambitiøse, nationale og internationale virksomheder. Vi lægger vægt på den analytiske og strategiske tilgang, samt det gode tværfaglige samarbejde. Sammen med jer øger vi synligheden, skaber leads og skaber målbar digital vækst.
Bliv kontaktet

Webbureau Holbæk

Lokalt webbureau i Holbæk

Søger I et kvalitets- og ansvarbevidst webbureau i Holbæk, og mangler I en digital samarbejdspartner, der kan hjælpe jer med blandt andet en ny hjemmesidewebshopdigital rådgivning eller digital markedsføring? Så læs med her!

Som webbureau i Holbæk brænder vi for at udvikle og skabe digital vækst for ambitiøse lokale virksomheder i Holbæk og omegn. I skal se os som jeres digitale samarbejdspartner, der sammen med jer skaber synlige og langsigtede resultater. Uden hinandens indsats kan vi ikke få bolden ind over målstregen, da det handler om at spille hinanden gode. Vi kaster en bred vifte af kompetencer ind i puljen.
Vores kompetencer
Vores komptencer

Webbureau med en bred vifte af kompetencer

Digital rådgivning
Vi hjælper jer med at søge offentlig støtte og rådgiver jer hele vejen igennem processen.
Digital rådgiving
Ny hjemmeside
Vi designer kreative hjemmesider med øje for brugeroplevelse og konverteringsoptimering.
Ny hjemmeside
Webshop
Vi udvikler jeres WooCommerce webshop med fokus på at konvertere jeres besøgende.
Woocomerce webshop
WordPress hosting
Vi tilbyder en stabil og professionel hostingløsning baseret på danske servere.
Wordpress hosting
Visuel identitet
Vi får jeres grafiske og visuelle identitet til at hænge sammen på tværs af alle medier.
Visuel identitet
“For os er vores kunder det vigtigste. Vores strømlinede og værdiskabende forløb kombinerer strategisk rådgivning med operationel online eksekvering, og netop det sikrer det bedste afsæt for at skabe resultater sammen.”Troels HøjvigCEO, Højvig Group A/S
Digitale rådgivere på kontoret i Holbæk

WordPress bureau

Søger I et anerkendt WordPress bureau, der vægter det tværfaglige samarbejde?

Når I vælger os som jeres Wordpress bureau, er det fordi I ønsker en betroet og dygtig samarbejdspartner til rejsen, der sammen med jer kan skabe synlige og langsigtede resultater. Vi arbejder ikke for – men med jer. For os er nøglen til succes, at vi har en tæt relation til jer som kunde, hvor digital rådgivning, dialog og eksekvering går hånd-i-hånd.

For jer betyder det, at I får et dedikeret WordPress bureau, der går all-in – hvor I fra start, får en direkte kontaktperson, der rådgiver jer, designer og udvikler en skræddersyet WordPress hjemmeside med øje for brugeroplevelse og konverteringsoptimering.

WordPress bureau med øje for kreativt design og konverteringsoptimering

Inden vi udvikler en ny hjemmeside til jer, udarbejder vi et hjemmeside design til jer - som er en vores største styrker. Vi fokuserer på at skabe æstetiske løsninger, der henvender sig direkte til jeres målgruppe og som konverterer de besøgende til betalende kunder.

I vores designproces ser vi det som en vigtig del at have fokus på konverteringsoptimering. Derfor skal vi i samarbejde med jer finde frem til det overordnede formål med hjemmesiden. Det kunne f.eks. være:
Få flere kundehenvendelser
Få flere tilmeldinger til nyhedsbrev
Booking af ydelse / kursus
Ved at få styr på det overordnede formål fra start, sikrer vi at I får en professionel hjemmeside, der skaber målbar digital vækst.
Læs mere om ny hjemmeside

Hvorfor et WordPress webbureau?

Højvig er et WordPress webbureau, der ikke vil lade sig begrænse. Derfor har vi valgt at blive specialister i at udvikle og designe innovative WordPress hjemmesider. WordPress er et Content Mangement System, hvor brugervenligheden er i fokus.  Med WordPress som CMS kan vi derfor udvikle en ny hjemmeside til jer, hvor I efterfølgende selv kan rette og uploade nyt indhold.

Men udover fokusset på brugervenligheden i backend, så er det også muligt for os som WordPress bureau at udvikle unikke og avancerede løsninger til jeres behov. WordPress kommer med over 60.000 udviklede plugins, som kan gøre netop jeres tanker og drømme til virkelighed.

Så vil I gerne have en ny professionel hjemmeside, er WordPress et godt og solidt valg.
Bliv kontaktet

WooCommerce bureau

Vi er et anderkendt WooCommerce bureau med speciale i udvikling og optimering af WooCommerce webshops

Når I vælger at gå med os som WooCommerce bureau og dermed aktivt vælger at få en WooCommerce webshop, får I samtidig et Content Management System (CMS), som ikke er låst eller har begrænset funktionalitet.  Med valget af WordPress og WooCommerce, får I nemlig et Open Source-system, som kan skræddersyes til jeres virksomhed, og hvor I ovenikøbet ejer løsningen 100%.

Vi skaber troværdighed for jeres kunder

Når en potentiel kunde besøger jeres webshop, er det vigtigt, at de fra første sekund føler sig trygge og har tillid til jeres webshop – for at vi derefter kan konvertere dem til betalende kunder. Gemmen vores mange års erfaring kender vi til de mange forskellige virkemidler og kriterier for at skabe tryghed og signalere den rette sikkerhed og kvalitet. Vi hjælper jer derfor med at overholde den gældende lovgivning og designer en webshop, der konverterer jeres besøgende til betalende kunder.

Hvorfor et WooCommerce webbureau?

WooCommerce er et af de 60.000 plugins, der findes til WordPress. Det kommer med et væld af muligheder, som gør at vi som Wordpress udvikler kan udvikle og skræddersy en ny webshop til jer.

Med en WooCommerce webshop kan I blandt andet
Tilføje automatisk momsberegning
Opsætte tilmelding til nyhedsbrev
Tilføje produkter
Oprette rabatkuponer
Kontrollere indhold
Opsætte flere sprog
Have forskellige valuta
Forbinde til fragtleverandør
Det er blot nogle af de ting som I kan med en WooCommerce webshop. Vi mener som WooCommerce bureau, at det ikke bliver meget nemmere for jer som webshopejer. Simpelthen fordi der er tænkt over brugervenligheden, og det er meget intuitivt. Vi hjælper jer fra A-Z, så I føler jer godt klædt på og kan fokusere på at vækste jeres virksomhed digitalt.

Bliv kontaktet
Sammen om digital vækst.
Kontakt
+45 70 27 43 00 
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstruphøj 6
4300 Holbæk

CVR 25642228
© 2024 Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | WooCommerce bureau | WordPress bureau
chevron-right-circle