Succesfuld E-Mail Marketing

Skab volumen og en stærk kundeloyalitet med E-Mail Marketing

E-mail marketing er en af de mest effektive måder at nå ud til potentielle kunder – samtidig med at I fastholder de eksisterende effektivt. Det er en vigtigt marketingstrategi, når jeres produkter eller tjenester skal promoveres og kendskabet til jeres brand øges. Med e-mail marketing kan der skabes en stærk kundeloyalitet, hvis det gøres med omtanke for målgruppens behov, bevæggrunde og ønsker.

Med Højvig Groups content team kan I få opbygget effektive kampagner, der skaber et langsigtet kundeloyalitet, øger volumen, salg og aktiverer mængden af gentagne køb. Vi hjælper jer med at opnå en stærk strategi for jeres e-mail marketing.
Fordele ved E-Mail Marketing

Få øget vækst – på en omkostningseffektiv måde

E-Mail marketing kan blandt andet give:

  • RedLight Green Øget brandbevidsthed:
I får mulighed for at nå ud til et bredere publikum og øge jeres brandbevidsthed. Ved at sende relevante og informative e-mails, kan I få etableret jer som eksperter indenfor jeres felt, og dermed øge troværdigheden.
  • Højere konverteringsrater:
Vores erfarne content-team skaber originalt og engagerende indhold til sociale medier, der tiltrækker opmærksomhed og opbygger mærkeværdi.
  • Øget kundeloyalitet:
Det kan hjælpe jer med at opbygge og opretholde stærke kunderelationer. Regelmæssige e-mails med relevant indhold kan fastholde kontakten med jeres kunder, og I kan give dem relevante oplysninger og tilbud.
  • Målbare resultater:
Med e-mail kampagner får I målbare resultater og kan evaluere kampagnerne løbende. Ved at spore åbningsrater, klikrater og konverteringsrater kan der justeres på kampagnerne og resultaterne kan forbedres over tid.
  • Omkostningseffektiv:
E-mail-marketing er omkostningseffektiv i forhold til traditionelle marketingskanaler, og indtægter kan øges over tid. Kunderne opfordres samtidig til at dele jeres mails på sociale medier, (link til siden SoMe) hvilket skaber endnu større synlighed.
E-Mail Marketing på automation

Sæt jeres kampagner på autopilot

Ved at automatisere email-kampagner kan jeres marketing tages til det næste niveau og øge jeres effektivitet markant.

Der er flere fordele ved at automatisere jeres e-mail marketing. Først og fremmest sparer I en masse tid og ressourcer, når email-kampagnerne kan planlægges og automatisk blive sendt ud til jeres abonnenter. Derudover har I med email-automatisering også mulighed for at segmentere modtagere og målrette jeres e-mails mere effektivt. Ved at bruge data som adfærd, geografi og køn, kan I målrette til hver enkelt modtager og dermed skabe en mere personlig forbindelse, samt bedre flow for jeres kunder.

Læs mere om automation.
Book et møde med Højvig Group A/S

Mød vores E-Mail Marketingteam – og få skudt effektive kampagner i gang

Er I nysgerrige efter at høre nærmere om vores e-mail marketing-tjenester og muligheder, kan I altid kontakte os. Vi står klar til at hjælpe jer videre med effektive email-kampagner til jeres målgruppe og kunder. Vores dygtige team tager en dybdegående dialog om jeres mål og forventninger. Herfra foreslår vi den strategi, der vil give bedst mulige effekt for jeres virksomhed.
Kontakt os i dag for et uforpligtende møde om effektiv e-mail marketing

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation