Digitalt-tjek

Få et eftersyn af din digitale performance

Din digitale tilstedeværelse kræver, ligesom så meget andet i din forretning, opmærksomhed og vedligeholdelse. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvordan din hjemmeside og dine sociale medier performer. Hvis dine nærmeste konkurrenter har en bedre digital tilstedeværelse end dig, er det sandsynligt, at du i større eller mindre grad vil gå glip af omsætning som du ellers kunne have fået hvis du var mere synlig digitalt. Hos Højvig Group tilbyder vi en individuel gennemgang af din hjemmeside og dine sociale mediekanaler. 
Læs mere
Du får en 

360 graderes analyse af din digitale tilstedeværelse

Gennemgangen kan hjælpe din virksomhed med at blive klogere på, hvor du skal forbedre den digitale indsats. Under gennemgangen vil vores team lave følgende:
1.

Analysering af din hjemmeside

Vores specialister gennemgår din hjemmeside og kommer med forslag til forbedringer. Her vil vi blandt andet komme med forslag til, hvordan du kan forbedre dit indhold, da det er vigtigt at have relevant indhold som øger besøgstiden, hvilket øger chancen for, at du kan få en højere konverteringsrate (mere salg). Vi vil desuden komme med en vurdering af din hjemmesides brugervenlighed og hvordan du eventuelt kan forbedre denne.

Visuel identitet og branding er vigtig – brugeren skal f.eks. kunne forbinde din hjemmeside med dit brand. Vi kommer derfor med en individuel vurdering på om din hjemmeside matcher dit brand, og hvordan du kan øge genkendeligheden.
2.

Personlig digital performance rapport

Vi udarbejder en personlig digital performance rapport. Her vil du blandt andet få et overblik over din SEO-performance, herunder hvilke søgeord du har på din hjemmeside, og hvordan de er positioneret på Google. Rapporten giver et godt indblik i, om du skal gøre brug af nye/andre tiltag for at optimere din SEO-strategi. 
3.

Kontrol af Google Analytics og sikkerhedsmæssige procedurer i forhold til tracking

Vi laver en sikkerhedsmæssig gennemgang af dine analyseværktøjer for at sikre, at dine data er i sikkerhed, samt at din forretning overholder gældende lovkrav. Det er vores erfaring, at langt de fleste virksomheder benytter sig af Google Analytics. En gennemgang fra Datatilsynet viser dog, at det ikke er muligt at bruge Google Analytics lovligt med de nuværende indstillinger, som er til rådighed. Vi har netop skrevet en blogindlæg herom (Google Analytics).  Vi vil guide dig, så du får opsat en løsning der overholder lovgivningen og samtidig løser dine behov.

Overlevering

Vi gennemgår rapporten med dig individuelt


Inden vi kan afslutte processen, vil vi tage et online møde med dig, hvor vi gennemgår rapporten og vores løsningsforslag. Her vil du få et godt indblik i hvordan, og med hvilke tiltag, du kan forbedre din digitale strategi. Efterfølgende er vi selvfølgelig klar på at hjælpe dig med at komme i mål, hvis du ønsker at øge din digitale tilstedeværelse.

Ønsker du en individuel gennemgang af din digitale performance?

Kontakt os i dag, hvis du er interesseret i dette tilbud, eller hvis du ønsker at vide mere om hvordan vores gennemgang kan hjælpe din forretning med at vækste digitalt.

Pris på 2.995 DKK ekskl. moms. 


Denne pris er gældende for nye kunder i 2022.

Kontakt os

Sammen om digital vækst.
Kontakt
+45 70 27 43 00 
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstruphøj 6
4300 Holbæk

CVR 25642228
© 2024 Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | WooCommerce bureau | WordPress bureau