Automation

Marketing Automation – få jeres marketingkampagner på autopilot

Marketing automation øger effekten af jeres marketingindsatser, hvor I sparer både tid og ressourcer, samtidig med at jeres målgruppe vil opleve større personlighed, relevans og flow. Alt dette, sammen med en sikker analyse af indsatsen, giver jer en effektiv strategi for fremtidige marketingkampagner - og skaber leads samt større afkast.
Hos Højvig Group tilbyder vi Marketing Automation på alt lige fra email-kampagner til social media-opslag og annonceringer. 
En strategisk plan for jeres Marketing

Få skræddersyet jeres marketing
automations-tjenester

Hos Højvig Group tilbyder vi marketing automations-tjenester, der er skræddersyet til jeres virksomheds behov. Vi hjælper med at identificere de mest hensigtsmæssige marketingkanaler og -værktøjer for jer, så marketingsindsatsen generer højest mulige udbytte.
Vores tjenester omfatter bl.a. konverteringsoptimering, så I får det optimale ud af jeres marketingkampagner. Vi hjælper også med at sikre, at jeres hjemmeside og marketingmaterialer er SEO-forberedte, så I når ud til så mange relevante kunder, som muligt.

Derfor er Marketing Automation
en god idé for jeres virksomhed

  • I får målrettet jeres marketing:
Ved automatiserede marketingkampagner får I en systematisk strategi, der baner vej til jeres målgruppe og målgruppes behov, hvilket giver jer størst udbytte.
  • I får øget effektiviteten:
Ved at automatisere opgaver, som e-mail-marketing og social media-opslag effektiviserer i indsatsen og sparer samtidig tid og ressourcer.
  • Større konverteringsrate:
Ved at målrette jeres marketingaktiviteter til den rigtige målgruppe og give dem relevant information, tilbud og opfordringer til handling, kan I øge jeres konverteringsrate og afkast.
  • Nemmere dataindsamling og analyse:
Automatisering af marketingkampagner gør det nemt at tracke og analysere data om jeres kampagner, så I kan se, hvad der virker og ikke virker.
  • Hensigtsmæssige marketingkanaler og konverteringsoptimering:
Vi finder frem til de mest hensigtsmæssige marketingkanaler og -værktøjer for jeres virksomhed, så I får mest ud af jeres marketing. Samtidig optimerer vi indsatsen og hjemmesiden, hvor der er behov.

Book et møde med
Højvig Group A/S

Da vi er et team med mange års erfaring, indenfor online markedsføring og hjemmesidedesign, har vi kompetencer og værktøjer til at levere professionelle og effektive marketing automations-tjenester. Vi har en track record, der taler for sig selv, og vi står altid klar til at hjælpe jer med at opnå størst mulige digitale vækst.

Få et møde med vores rådgivere -
så finder vi en effektiv løsning

Er I nysgerrige på at høre nærmere om vores marketing automation-tjenester og muligheder, eller ønsker I et tilbud på en skræddersyet automationsløsning, kan I kontakte os. Vi står klar til at hjælpe jer videre med effektiv, automatiseret marketing.

Vores team af eksperter tager en dybdegående dialog om jeres mål og forventninger. Herfra foreslår vi den strategi og de marketingkanaler, der vil give bedst mulige afkast for jeres virksomhed.

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation