Google annoncering

Google Ads: Skab målbar
vækst og profit

Ved at udnytte potentialet i Google Ads hjælper vores specialister jer med at skabe optimal tilstedeværelse i Googles søgeresultater – og andre relevante søgepartnere. Med vores strategiske ekspertise er vi i stand til at optimere udnyttelsen af Google Ads for at skabe stærk profitgenerering indenfor jeres branche. Vores dedikerede team af specialister hjælper jer og står for hele annonceringsprocessen. Derved opnår I målrettet vækst ved strategisk udnyttelse af Google Ads, Google Shopping og andre annonceplatforme. Vi hjælper vækstparate virksomheder med Google annoncering.

Vi arbejder med
disse annoncetyper:

Google Shopping
Google Ads
Google Display – Bannerannoncer
YouTube Ads
Google Search

Google Shopping

Google Shopping er afgørende for alle webshops, da annonceringen ofte står for en markant del af en webshops samlede omsætning. Med Google Shopping er I sikre på at jeres produkter er synlige, uanset hvor kunderne er i deres købsrejse. I Højvig Group giver vores mange års erfaring og ekspertise jer mulighed for at få optimalt udbytte af annonceringen.

For at sikre maksimalt udbytte med Google Shopping udarbejder vi blandt andet et
nøje udformet produktfeed. Vi udvikler avancerede strategier, der fra et forretningsmæssigt perspektiv maksimerer jeres profitpotentiale. Vi sørger løbende for at optimere jeres shopping feed og sørger for iøjnefaldende annoncer. Vi implementerer value-based bidding i jeres Google Shopping-kampagner, så jeres budget bruges på at tiltrække de rette kunder – med størst sandsynlighed for at generere profit.

Google Ads

Med Google Ads annoncer er I sikre på at dukke op, når købsparate kunder søger på jeres produkter eller ydelser, og derved skabe konverterede salg. Med Google Ads betaler I kun, når der klikkes på annoncen. Dette gør det nemmere at budgettere og sikrer optimal trafik til jeres produkter og website. Hos Højvig Group er vores værktøjer inkluderet i samarbejdet med jer. Derved undgår I at investere i yderligere avancerede værktøjer. Dette sikrer, at vi både følger de nyeste og bedste praksisser – samt sikrer en problemfri implementering.

Google Display – bannerannoncer

Displayannoncer er grafiske annoncer, der vises på tusindvis af websteder og apps, som er en del af Googles Displaynetværk. Disse annoncer kan omfatte billeder, videoer og interaktive elementer. Denne annoncetype er ideel til at øge jeres brandkendskab, vise produkter visuelt og benytte retargeting til at nå tidligere besøgende. Vi har stor erfaring med Google Display – specifikt bannerannoncer – og sørger altid for at holde os opdaterede. Afhængigt af jeres budget anvender vi en top- og bundstrategi for at udvide jeres konto. Dette kombinerer vi med brandbevidsthed via remarketing-annoncer for konverteringer på Display-netværket.

YouTube Ads

Videoannoncer vises på YouTube og i Googles Displaynetværk. Dette er muligheden for at skabe videoindhold til at formidle jeres budskab og engagere målgruppen på en visuel og interaktiv måde. Med YouTube Ads er der mulighed for at generere profit på én af de største søgemaskiner, som udgør en afgørende annonceplatform globalt.
Med udgangspunkt i jeres overordnede forretningsstrategi, skaber vores Google Ads team den rette kampagneopbygning, de mest optimale annonceformater og en præcis målretning, så I rammer den målgruppe, der giver konverteringer.
Vi inkluderer også dynamiske annoncer i vores samarbejde. Dette tillader målrettet segmentering og tilpasning af annoncebudskabet for størst mulig profit.

Google Search – vejen til profitskabende søgeord

Med vores Google Search tilgang får I en veldefineret søgeordsanalyse, der dykker ned i forskellige søgeintentioner. Dette skaber nøje udvalgte budstrategier for hver enkelt søgeordstype. Derved opnår vi at sikre jeres stærke tilstedeværelse på de helt rigtige profitgenererende søgeord. Vores hovedfokus i arbejdet med Google Search, er at realisere jeres vækstmål med en skarp søgeordsanalyse.
Start jeres Google annoncering her

Book et uforpligtende møde
med Højvig Group A/S

Vores dedikerede team starter altid med en dybdegående dialog om jeres mål og forventninger. Herfra arbejder vi tæt sammen med jer for at etablere det strategiske fundament for samarbejdet, som indebærer en dybdegående forståelse af jeres virksomhed og kortlægger de specifikke optimeringsmuligheder, der vil afgive bedst mulige profit ved jeres tilstedeværelse på Google.
Book et uforpligtende møde i dag, så vi sammen kan finde vej for størst mulige digitale vækst indenfor jeres branche med Google Ads. 

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation