SoMe annoncering

Annoncering på Sociale Medier –
nå jeres målgruppe med størst effekt

Annoncering på sociale medier kan være en kraftfuld marketingkanal for jeres virksomhed, hvis det bliver gjort på den rigtige måde, på rette platform og med en professionel strategisk tilgang.

Hos Højvig Group har vi lang erfaring og en afprøvet arbejdsgang, der giver os mulighed for at levere professionel rådgivning og effektiv hjælp til jeres annoncering på sociale medier.

Få hjælp til SoMe og
annoncering på:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • TikTok
Vi sørger for målrettet indhold, der når potentielle kunder og giver leads – med bedst mulige afkast. Annoncering på sociale medier med Højvig Group, giver jer mulighed for at få en effektiv markedsføring og branding, der skaber vækst. Vi rådgiver jer også om, hvilke platforme der vil give største afkast for netop jeres produkter eller ydelser.
Facebook Annoncering

Facebook Ads – med data om adfærd, placering og interesser, når I jeres målgruppe

Facebook annoncer kan specificeres helt ned til mindste detalje, hvilket er effektivt for jeres annoncering. Annoncerne kan målrettes til bestemte enheder, ramme en specifik målgruppe, en fysisk placering, alder, køn, interesser osv. Med Facebook har I mulighed for at nå en stor målgruppe på et budgetvenligt niveau, alt efter de ønsker og mål I har.

Hos Højvig Group hjælper vi jer med at opnå et positivt afkast gennem annoncering på Facebook ved at tage højde for de faktorer, der påvirker prisen, såsom konkurrenternes annoncer, indholdets kvalitet og ved at være meget præcis omkring jeres målgruppe.
Vi sørger for at opsætte og administrere jeres annoncer, så I får frigivet tid til andet i jeres virksomhed
Instagram Annoncering

Instagram – nå ud til en engageret målgruppe gennem visuelt tiltalende og målrettede annoncer.

Med annoncering på Instagram får I muligheden for at nå ud til en stor og engageret målgruppe, øge brand awareness og salg samt konverteringer. Instagram annoncering differentierer sig fra andre SoMe-annonceringsplatforme ved at tilbyde en visuel og engagerende oplevelse for brugerne og give adgang til en række forskellige annonceformater, herunder Stories, Reels og IGTV.
Vi sørger for at opsætte og administrere jeres Instagram annoncer og hjælper jer med målrettet vækst.
LinkedIn Annoncering

LinkedIn Ads – nå jeres målgruppe på verdens største professionelle netværk

Med LinkedIn-annoncering når I ud til en professionel målgruppe på en platform, der er dedikeret til erhvervsrelaterede interaktioner og netværk. Her kan I nå en professionel målgruppe baseret på branche, jobfunktion, placering m.m. Samtidig er LinkedIn en platform med brugere, der er mere professionelt orienterede og engagerede, end brugere på andre sociale medieplatforme. Dette betyder, at jeres annoncer bliver set af professionelle mennesker, der er mere tilbøjelige til at interagere med jeres brand og konvertere til kunder eller leads. LinkedIn-annoncering kan hjælpe jer med at generere højkvalitets leads, da I når ud til en målgruppe, der allerede har en professionel interesse i jeres brand eller jeres branche.

Vi hjælper jer med opsætning og administrering af annoncer og sørger for, at I får et positivt afkast af jeres investeringer.
TikTok Annoncering

Spred jeres brand til nye højder med TikTok

Få eksplosiv synlighed med TikTok annoncering. Vores erfarne marketingteam er specialiseret i at levere målrettede og engagerende reklameløsninger på den populære platform. Giv jeres virksomhed en konkurrencefordel ved at nå ud til det yngre publikum på en sjov og kreativ måde. TikTok er et af det mest besøgte platforme indenfor SoMe, hvilket gør det til et effektivt sted at lave reklame og skabe varige forbindelser med mange potentielle kunder.

Vi sørger for opsætning og administrering af annoncer på TikTok, der er målrettet jeres målgruppe med henblik på optimalt udbytte.
YouTube Annoncering

Et uendeligt potentiale med YouTube annoncering

Ønsker I at nå ud til millioner af potentielle kunder? Vores team står klar til at skabe enestående YouTube annoncer, der fænger og engagerer jeres målgruppe. Med YouTube Ads kan I ramme jeres kundesegment med stor præcision og vores kompetente team kan hjælpe jer med at nå nye højder og opnå stærke resultater.

Tag første skridt mod en succesrig YouTube-annonceringskampagne, hvor vi hjælper med opsætning samt administrering.
Book et uforpligtende møde

Mød vores rådgivere i
SoMe Annoncering

Vores team af eksperter starter altid med en dybdegående dialog om jeres mål og forventninger og herfra foreslår vi den strategi, der giver bedst mening for netop jeres virksomhed. Hvis I ønsker at få optimalt udbytte af jeres annoncering på sociale medier og YouTube, er I velkomne til at kontakte os, så vi kan hjælpe jer på vej. Vi står klar til et uforpligtende møde med jer om jeres fremtidige annoncering og fremdrift på SoMe eller YouTube.
 
Vores timepris er DKK 995,- ekskl. moms.

Lad os tage en helt uforpligtende snak

GDPR I accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, ved tryk på knappen “Bliv kontaktet” nedenfor. I kan til hver en tid få indsigt i dataet eller bede os om at slette jeres data. Læs mere i vores handelsbetingelser.

Vi er jeres
digitale partner

+45 70 27 43 00
kontakt@hojvig.dk

Højvig Group A/S
Tåstrupvej 6
4300 Holbæk

CVR: 25642228

©
2024
Højvig Group A/S | Webbureau Holbæk | Woocommerce bureau | Wordpress bureau |
Handelsbetingelser | Cookieinformation